download 142488 model 3d free

Open3dModel.com minangka perpustakaan paling gedhe ing ngendi sampeyan bisa ndownload luwih saka 130.000+ model 3d lan aset 3d, meh file ing macem-macem format populer 3ds Max, Maya, Cinema 4d, Blender, Obj, Fbx, Stl, Skp sing bisa diunduh kanthi gratis. Sampeyan bisa entuk kabeh minangka piranti desain kanggo proyek 3d sampeyan kaya seni visualisasi, interior, perabot, animasi, film, cg, utawa vr, ar lan game.

EN RU AR DE FR ES IT CS DA NL FI EL GA NO PL PT UK SV TR IW FA HI ID JW MS TH VI JA KO ZH-CN

@ Kabeh sumber daya ing situs web iki yaiku pangunggahan situs web sing diunggah! Kabeh sumber ora diijini nggunakake komersial, yen ora, sampeyan bakal tanggung jawab kanggo tanggung jawab! Yen sumber daya wis nglanggar hak cipta, monggo liwat email (open3dmodel.com (ing) gmail.com) kanggo kita supaya bisa ngilangi wektu sing tepat kanggo nglindhungi sampeyan utawa hak perusahaan!